Hjælp til tørre øjne fra Algade Optik i Brønderslev

At opleve problemer med tørre øjne er helt almindeligt. Har man almindelige problemer med det, findes der nogle fifs og forskellige metoder, der hos mange kan være med til at afhjælpe problemet. Er øjentørheden af en mere udtalt grad, anbefaler vi altid at opsøge optiker eller læge.

Gode måder til at slippe for tørre øjne

Nedenfor har vi samlet nogle forskellige metoder, der kan være med til at afhjælpe problemet med tørre øjne.

  • Allergi kan være en stor grund til øjentørhed. Mange går rundt med denne type overfølsomhed uden at være klar over det. Af den grund kan det være en god idé at blive testet hos lægen, så man eventuelt kan behandles.
  • Indeklimaet har også en del at skulle have sagt, når det handler om øjentørhed, da et dårligt klima kan irritere øjne. Udluftning er som regel en god idé.
  • For meget skærmtid kan risikere at gøre, at du ikke får blinket den mængde, du ellers plejer og bør. Små pauser i skærmtiden kan af den grund være gode. Sørg gerne for at fokusere på ting længere væk.
  • Det kan også være, at dine briller eller kontaktlinser er tilpasset forkert. Dette kan også være med til at irritere øjnene, hvilket din optiker dog kan hjælpe med at rette op på.

Snak med os i Algade Optik, hvis symptomerne bliver ved

Du kan altid opsøge os i Algade Optik, hvis du har problemer med tørre øjne. Selvom dette er en helt almindelig gene, kan det også sagtens være et symptom på andre ting, hvorfor vi altid gerne vil høre, hvad du har at sige. Skulle det vise sig, at der er mistanke om en øjensygdom, kan vi naturligvis henvise dig til en øjenlæge, så du ikke går rundt med dette ubehandlet.