Hos Algade Optik i Brønderslev tilbyder vi synsfeltscreening

En synsfeltscreening kan være med til at give et mere uddybende indblik i, hvordan dit syn virker – og om du har små fejl og mangler, som du ellers ikke lægger mærke til. Sansecellerne i nethinden sender nemlig signaler til hjernen, men fungerer nogle af sansecellerne ikke optimalt, er hjernen god til at udfylde hullerne. Af den grund kan det være svært at opdage, hvis du har blinde pletter – men med en synsfeltscreening er dette intet problem.

Derfor kan en synsfeltscreening være essentiel

Man kan undre sig over, hvorfor det er så vigtigt med en synsfeltscreening, hvis man alligevel ikke selv opdager, at man har problemer. Men selvom vi primært bruger vores centrale syn, er synsfeltet vigtigt for os: For eksempel i forbindelse med at orientere os i trafikken.

Hos Algade Optik undersøger vi gerne dit synsfelt

Vi foretager synsfeltscreening, når vi mener, det er på sin plads. Processen foregår relativt hurtigt, og svarene gennemgår vi naturligvis med dig, så snart de er klar. Er der udfald i testen, der måles med en maskine, ved at du reagerer på forskellige indtryk, må vi overveje, hvilke grunde eller sygdomme der kan ligge bag.