Find din stil hos Algade Optik i Brønderslev

Som optikere er vi klar over, at det ikke nødvendigvis er let at finde nye briller. Der er et utal af muligheder, og forskellige stilarter pryder i høj grad udvalget af briller. Derfor har vi hos Algade Optik en målsætning om at hjælpe dig som kunde i bestræbelsen om at finde din stil hvad angår briller og brillemode.

Find din stil med klassiske råd – eller lad være

Indenfor brillemode findes der en lang række af råd, der dikterer, hvilken type af briller der passer til hvilke typer af ansigter. Nedenfor har vi samlet nogle af dem, som du muligvis kan bruge til inspiration inden du tager ud for at prøve briller og finde din stil. Vi anbefaler dog, at disse ting primært bruges til inspiration. Brillemoden ændrer sig altid, og det er næsten umuligt at sætte generelle guidelines op for, hvad der fungerer for den enkelte.

  • Mange personer har held med at matche farven på deres briller til farvetonen på deres hår. Har man meget blond hår oplever mange eksempelvis, at de ikke er vilde med den skarpe kontrast, et par helt sorte brillestel kan give. Omvendt oplever mange også en fed effekt ved at lade brillerne skille sig helt ud fra hud- og hårfarve.
  • Til et rundt ansigt kan en højere brille ofte være med til at give et rigtig smukt stykke kontrast og form. Omvendt er brede briller og lavt placerede stænger klassisk set ideelt for det lidt længere ansigt. Generelt lyder tommelfingerreglen, at man går i den modsatte retning af de tendenser, man ser i sit ansigt, da dette ofte giver en rigtig flot balance.

Prøv dig frem

Ingen mennesker er ens, og det er svært at opstille generelle råd. Derfor anbefaler vi at prøve sig frem og være modig med forskellige udtryk.

DOWNLOAD STIL GUIDE