Algade Optik i Brønderslev forklarer: De rette brilleglas til dig

Den vigtigste del i et par briller er naturligvis brilleglassene. Dette er fordi, det er dem, der hjælper dig med at se på bedst mulig vis ved at rette op på manglerne i dit syn. Hos Algade Optik findes vi naturligvis de rette brilleglas til dig. Er du nysgerrig på, hvad de forskellige typer er, har vi dog her samlet en kort forklaring til de forskellige.

Grundlæggende to typer brilleglas

Der findes grundlæggende to typer brilleglas, nemlig enkeltstyrkeglas og flerstyrkeglas. Nedenfor har vi på enkeltvis uddybet, hvad disse to typer af brilleglas indebærer.

  • Enkeltstyrkeglas har den samme styrke hele vejen igennem. Disse bruges til dig, der er enten nærsynet eller langsynet. Mange bruger også denne type brilleglas til for eksempel at køre bil eller læse.
  • Briller med flerstyrkeglas har som navnet antyder flere styrker. Det kan for eksempel være, at du både har svært ved at se skarpt, når ting er tæt på og langt væk. Med flerstyrkeglas sørger forskellige felter i glasset for, at du både kan se tingene langt væk og tæt på, skarpt.

Algade Optik hjælper dig

Vi finder altid de rette brilleglas til dig, så tag et smut forbi vores butik!