Få synstræning hos Algade Optik i Brønderslev

Mange kan have god effekt af synstræning, hvorfor vi naturligvis er store tilhængere af foretagendet. Synstræning handler kort sagt om at træne vores syn, og i særlig grad også samsynet – det vil sige samarbejdet mellem vores øjne. Ligesom med andre muskler, er det nemlig også muligt at træne de muskler, der er på spil, når vi bruger vores øjne.

Hvad er synstræning?

Mange kan have gavn af synstræning, men hvad går det egentlig helt konkret ud på? Ligesom med enhver anden træningsform kræver det tid og øvelse at blive bedre til det, man træner hen imod. Med synstræning får du nogle øvelser, der træner dine øjne i netop de ting, de ikke på nuværende tidspunkt er så gode til.

Men hvem kan så have gavn af synstræning? Det er ikke altid let at stille helt firkantet op, men der findes nogle tommelfingerregler. For eksempel kan folk med hyppige problemer, der indgår på følgende liste, muligvis have gavn af synstræning:

  • Hovedpine
  • Koncentrationsbesvær
  • Svært ved at fokusere
  • Læsevanskeligheder

Du kan naturligvis altid komme forbi os i Algade Optik og høre mere. Så kan vi foretage en faglig vurdering af, hvorvidt du kan have gavn af synstræning, eller om det er noget andet, der er på spil.

Gode resultater at hente ved synstræning

Finder vi ud af, at du kunne have gavn af et forløb med synstræning, er der mange gode fordele for dig at hente. Disse inkluderer for eksempel ting som bedre at være i stand til at skarphedsindstille dit syn, samt at koordinere dine øjenmuskler, så de kan spille sammen på korrekt vis. Udover dette er der også andre fordele at hente, der bestemt er værd at tage med. Dette gælder for eksempel en opnået forbedring i både koordination og balance.

DOWNLOAD VORES FOLDER OM SYNSTRÆNING