Dansk design briller hos Algade Optik i Brønderslev

Går du op i oprindelseslandet for designet bag dine briller, eller har du bare en forkærlighed for det skandinaviske og danske udtryk? Hvad end det måtte være, kan du ånde lettet op, for hos Algade Optik forhandler vi mange flotte briller af dansk design.

I Fleye´s design tages der udgangspunkt i en vedvarende øgning efter skandinavisk renhed, lethed og funktionalitet i brilledesignet, kombineret med innovative detaljer og en unik farvesammensætning. Samtidig vægtes nysgerrighed,
entusiasme og ikke mindst humor højt i eksponeringen af FLEYEs briller. Se mere på www.fleye.dk

Kendetegn ved dansk design briller

Det er ikke nødvendigvis let at sætte en finger på, hvad der får dansk design til at skille sig ud fra mængden. Ikke desto mindre er der umiskendeligt noget anderledes over produkter designet i Danmark – og dette gælder ikke mindst for briller.

Mange peger på, at der er noget enkelt og næsten tidløst over det danske design. Det fungerer, det er enkelt på sin egen unikke måde, og det er flot: Og vi oplever i stigende grad, at folk bevidst opsøger det, når de kigger efter nye briller.

Fordelen ved dansk design er desuden, at der er noget til næsten enhver smag. En moderigtig, stilet og enkel brille kan klæde stort set ethvert ansigt, hvorfor vi ofte oplever, at folk bliver draget mod disse. På mange måde er dansk design briller altså et samlepunkt, som de fleste kan blive enige om er både flotte og lækre i deres kvalitet.

Thomsen Eyewear er kendt for at blande det originale med det moderne look og et godt stel-design fremkommer når form, farver og materialevalg skaber en helt særlig udtryksfuld stemning. Lette og stabile materialer som rustfrit stål og titanium er ofte brugt i designs fra Thomsen Eyewear. Se mere på www.thomseneyewear.dk

Algade Optik værner om dansk kvalitet

Hos Algade Optik værner vi om kvalitet og om det lokale design. Derfor finder du hos os mange flotte briller indenfor kategorien dansk design. Hvad end du specifikt er på jagt efter briller af denne type, eller du ved en tilfældighed ender med at blive draget af designet, er vi sikre på, at du vil blive glad for dit valg.

Briller er vores spidskompetencer, og dansk design er naturligvis inkluderet i dette. Så kom forbi os i Algade Optik i Brønderslev, hvis du er nysgerrig omkring denne type af design.