Solbriller med UV-beskyttelse forklaret af Algade Optik i Brønderslev

De fleste ved, at man – udover at se smart ud – bruger solbriller til at beskytte øjnene. Det kan dog være svært at finde hoved og hale i, hvad det præcis er, man beskytter sig imod. Af den grund har vi her samlet nogle forklaringer om alt du behøver at vide hvad solbriller, UV-stråling og UV-beskyttelse angår.

Solbriller med UV-beskyttelse sikrer dig mod farlig stråling

Solbriller med UV-beskyttelse beskytter dig, som navnet antyder, mod UV-stråling. Denne type stråling kommer fra solen, og har en mindre bølgelængde en det synlige lys. Vi kan altså ikke se det med det blotte øje: Men det gør ikke typen af stråling mindre skadelig.

Heldigvis findes der råd for dette i form af solbriller med UV-beskyttelse. Ligesom du smører dig med solcreme, sørger også solbrillerne for at beskytte dig mod denne type stråling ved at filtrere de uønskede stråler fra, så de ikke når dine øjne. For meget UV-stråling kan nemlig skade hornhinden og på længere sigt risikere at forårsage forskellige øjensygdomme. Vil du undgå dette, anbefaler vi, at du bruger solbriller efter behov: For eksempel når solen er skarp eller i synsfeltet.

Vi vejleder gerne hos Algade Optik

Oplysning er nøgleord for os i Algade Optik, hvorfor vi gerne besvarer de spørgsmål, du måtte have, når du er ude at lede efter nye solbriller. Hos os forhandler vi naturligvis kun briller, der sikrer dine øjne optimalt, så du ikke behøver at bekymre dig.

Vi har et bredt udvalg af forskellige solbriller, og alt fra solbriller til sport, børn, moderigtige voksne forhandler vi naturligvis i et bredt udvalg. Vi har også mange flotte solbriller med styrke, så du, lige meget hvem du er, og hvad du har brug for, altid kan finde et flot og godt par solbriller hos os.

Se mere om hvordan du beskytter dine øjne på:
www.beskytdineøjnemodsolen.nu