Algade Optik i Brønderslev anbefaler solbriller til sport

Ofte forbinder man solbriller med sol, sommer og afslapning, men faktisk kan solbriller også i høj grad være relevante på andre tidspunkter. Dyrker du for eksempel sport, kan det være en god idé at beskytte dine øjne imod solen, mens du er aktiv.

Solbriller til sport til næsten enhver sportsgren

Næsten enhver udendørs sportsgren går hånd i hånd med en risiko for beskadigede øjne. Dette gælder alle årstider, og i særlig grad når solen står lavt, og dermed rammer synsfeltet. Nogle af de sportsgrene, hvor vi mener, at solbriller kan være særligt relevante, er for eksempel løb, cykling, vandsport eller golf.

Heldigvis betyder solbriller ikke, at du skal gå på kompromis med bevægelsesfriheden eller komforten. Solbriller til sport skal nemlig sidde komfortabelt på dig, så de ikke er i vejen.

Se vores udvalg i Algade Optik

Dyrker du en sport, hvor du tænker, at et par solbriller kan være relevante, kan du med fordel komme forbi og se hvad vi har af muligheder i vores udvalg. Det er naturligvis vigtigt for os, at du får et par briller, der kan gå hånd i hånd med din sportsgren, så du uden bekymring kan beskytte dine øjne.

DOWNLOAD FOLDER OM SOLBRILLE